Geçitveren Ortaokulu


Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve Yeniliklere açık. çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki Öğrenim kurumuna hazırlanan maddi ve manevi bakımdan donatılmış etkili ve nitelikli çağdaş ve demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarının, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk milli eğitiminin genel amaçları doğrultusunda Öğrencilerin bireysel Özellikleriııi dikkate alarak bilgili, becerikli. özgüvenli, milli-manevi değerlere bağlı, çevresi ile barışık. işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarım sağlamaktır.

Başarılar: 2012-2013 fen lisesine ve Anadolu liselerine öğrenci gönderdik. 2016-2017 fen lisesine, Anadolu liselerine ve Güzel Sanatlar Lisesine öğrenci gönderdik. 2017-2018 fen lisesine ve Anadolu liselerine öğrenci gönderdik.

Saatler: 08:30-15:10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05066316590

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gecitveren.meb.k12.tr

Adres - Geçitveren Köyü Taşlıçay/AĞRI

Öğretmen :9
Öğrenci :78
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1200
Öğretim Şekli :normal öğretim.

Yerleşim Yeri - Köy.

Adres - Geçitveren Köyü Taşlıçay/AĞRI

Ulaşım Servis.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 25 km ,İlçe merkezine 5 km mesafededir. Ağrı merkezden Doğubeyazıt, Diyadin ve Taşlıçay dolmuşları ile ulaşım sağlanabilmektedir.